Plateste impozitul online

 

 

 

 

 

 

 

Important - pentru descarcarea formularului (format .pdf inteligent), trebuie sa aveti instalat pe calculator Adobe Acrobat Reader

 

 

 

Cetăţenii care îndeplinesc condiţiile (LINK CONDITII DE INDEPLINIT) de acordare a ajutorului pentru încălzire acordat pentru perioada 01.11.2021 – 31. 03.2022 şi a suplimentului pentru energie, pot depune formularul Cerere-Declaraţie pe proprie răspundere, (LINK FORMULAR)  la Primăria Corabia, în două moduri:

  1. Electronic, descarcat din link ul de mai sus, completat şi transmis direct la adresa de e-mail vmgprimarie@yahoo.com. Fişierul pdf inteligent descarcat conţine 3 părţi:
    1. Formularul Cerere-Declaraţie pe propria răspundere din HG 1073/2021 unde se încarcă datele solicitate;
    2. Formularul persoane pentru cei care au mai mulţi membri în familie şi nu încap în formularul standard (cazurile în care sunt mai mult de 4 copii, respectiv 4 adulţi);
    3. Formularul documente unde se pot încărca copii digitale (documente scanate, poze) ale documentelor necesare (LINK DOCUMENTE NECESARE) depunerii dosarului de ajutor încălzire şi a suplimentului pentru energie care sunt afişate si la sediul Primăriei Corabia sau pe pagina de facebook a Primăriei Corabia.
  1. Letric (pe hartie) - formular pus la dispoziţie de către Primăria Corabia - urmat de documentele necesare depunerii dosarului dosarului de ajutor încălzire şi supliment pentru energie care pot fi descarcate din link ul de mai sus si care sunt afişate si la sediul Primăriei Corabia sau pe pagina de facebook a Primăriei Corabia.